Industrihallar för alla behov

Våra stålkonstruktioner är CE-märkta och levereras antingen lackerad eller galvaniserad. Vi kan leverera sandwichpaneler i olika färger och med antingen PIR eller Mineralullskärna. Enligt era specifika önskemål kan vi leverera stålhallar i alla storlekar, färger och former, där endast behov, fantasi och er finansiella styrka begränsar er slutprodukt. Oavsett önskemål och behov så hittar vi den bästa tekniska lösningen för just ditt ändamål.

Skicka oss din förfrågan⟶
Skicka e-post

Vi strävar alltid efter högsta branschstandard

Kontakta oss

Brett användningsområde!

Våra stålhallar har många användningsområden för att kunna möta olika önskemål och behov!

Kvalitetssäkrad leverantörskedja!

Vi arbetar tätt med alla våra leverantörer för att säkerställa våra höga krav. För oss är det viktigt att inte tumma på kvalitén!

Din flexibla partner!

Oavsett om du söker en komplett lösning, en byggsats eller enstaka komponenter. Vi hjälper dig!

Vår process

1
Konsultation
2
Ritningar
3
Produktion
4
Leverans

Konsultation

Oavsett om du har färdiga underlag eller inte, arbetar vi fram ett gemensamt underlag som grund för ert kommande projekt. Efter genomgång säkerställer vi att viktiga detaljer stämmer överens med era önskemål. Därefter arbetar vi fram en offert som är färdig för signering!

Ritningar

Slutliga detaljer fastställs som till exempel kulörval. Om kunden önskat ändringar som frångår kontraktet innan arbetet med ritningar börjar, fastställs dessa så vi kan börja med ritningarna.  

Produktion

När ritningarna är färdiga kan produktionen starta. Stålkonstruktion produceras efter ritning, samt lackeras eller galvaniseras beroende på vad som är avtalat. Sandwichpaneler eller plåt produceras. Resterande byggkomponenter förbereds för leverans. Ingjutningsgods produceras och levereras till kund för utsättning. 

Leverans

Montageteamet etablerar sig på byggplatsen om kunden beställt inklusive montage. Byggsatsen levereras till byggplatsen. Genomgång inför montagearbetet. Sedan monteras stomme och resterande komponenter. Besiktning av byggnad sker inom avtalad tid. När Eurohall är färdiga på byggplatsen hoppas vi på en nöjd kund och en intern utvärdering görs av projektet. 

Vanliga frågor

Är det möjligt att vid senare tillfälle bygga ut eller isolera en stålhall?

Ja, det är möjligt att bygga ut en hall från Eurohall eller att isolera i efterhand! Köper du en hall från oss med 120mm PIR-panel får du en färdigisolerad panel med ca 0,18 i U-värde!

Hur underhåller jag min stålhall på bästa sätt?

Stålkonstruktioner från oss är antingen rostskyddslackerade eller galvaniserade vilket skyddar mot rost och gör det enkelt att rengöra och underhålla. Har färgskada på fasad eller tak uppstått genom egen påverkan bör den skadade ytan bättringmålas. Kom ihåg att ta bort snö från taket vid kraftigt snöfall.

Erbjuder ni några andra tjänster eller produkter?

Eurohall säljer inte bara industrihallar. Vi säljer också byggsatser, byggkomponenter såsom sandwichpaneler, skruv, fönster etc. Vi erbjuder också montage och vissa hyresmaskiner.

Kan jag montera min stålhall utan er hjälp?

Absolut, stålhallar från Eurohall är möjliga att montera själv men skulle du som kund ångra dig efter att du har köpt din stålhall utan montage finner vi givetvis en lösning där vårt montageteam hjälper dig!

Kan jag beställa min hall utan montage?

Självklart! Hos oss kan du också köpa olika byggsatser och även enskilda byggkomponenter såsom stålkonstruktioner, sandwichpaneler, skruv, fönster etc.

Har du några frågor eller funderingar?

Kontakta oss

Relaterade produkter

    magic-wandlinkmove